Sinterklaas en zijn Pieten bij jullie op bezoek
Hoor wie klopt daar kind'ren

Huisbezoeken

Komt de Pietenbrigade bij jullie langs?
Wat is er nu leuker dan dit samen met familie of vrienden te vieren en uw kinderen te verrassen met een bezoek van Sinterklaas en een aantal (roet)Pieten?

Vanaf de landelijke intocht tot 6 december komt Sinterklaas en zijn Pieten van de Pietenbrigade graag bij u op bezoek. Boeken kan al vanaf € 40,- voor 20 minuten!

Neem contact op voor meer informatie via het contactformulier of bel naar +316 - 25538384.

2 Pieten
20 minuten - € 40,-
30 minuten - € 47,50
45 minuten - € 57,50

Sinterklaas en 2 pieten
20 minuten - € 65,-
30 minuten - € 75,-
45 minuten - € 90,-

Incl. snoepgoed & reiskosten in een straal van 10 kilometer rondom Sittard. Uiteraard is een bezoek buiten de straal van 10 kilometer rondom Sittard ook mogelijk tegen een meerprijs. (Maastricht / Heerlen € 9,-)

De tijden die gereserveerd worden zijn richttijden. Afhankelijk van het verkeer kan het zijn dat de Sint of zijn Pieten iets later zijn.

Arrangementen

Wij bieden speciale arrangementen aan, meer arrangementen zijn op aanvraag:

Kinderfeestjes

Jarig als Sinterklaas in het land is? We maken hiervoor een plan op maat. Ga bijvoorbeeld Sinterklaasvlaggen kleuren en sluit af met een Pietenbezoek.
 

Pietenpepernotenbezoek

Gedurende een uur zullen twee Pieten op bezoek komen en samen met uw keukenprinsjes- en/of prinsesjes pepernoten bakken. De Pieten zorgen voor alle ingrediënten. 

v.a. € 85,- exclusief reiskosten. 

Speculaaspop versieren

Gedurende een uur zullen twee Pieten op bezoek komen en samen met uw keukenprinsjes- en/of prinsesjes speculaaspoppen te versieren.

v.a. € 85,- exclusief reiskosten.

Sinterklaasspellen

Traditionele spellen spelen bij uw thuis of organisatie? Voltooi alle spellen en krijg een heus Pietendiploma!  Diverse spellen en accessoires beschikbaar.