Sinterklaas en zijn Pieten bij jullie op bezoek
Hoor wie klopt daar kind'ren

Corona

Vanwege de aanhoudende maatregelen zijn we genoodzaakt geen fysieke huisbezoeken te brengen. Er is voor gekozen voor een digitale variant inclusief activiteiten. 

Ontvang op 21 november een speciale doe-box met enkele spannende en leuke activiteiten, los het probleem interactief met de Pieten op en maak er een paar spannende dagen van.

Doebox 
Op 21 november komen de Pieten de Doebox afgeven. Op interactieve wijze door middel van filmpjes en spelletjes zullen de kinderen op zoek gaan naar de oplossing. Indien men niet thuis aanwezig is zal de box in de brievenbus gestopt worden.

1 kind - € 35,-

2 kinderen - € 39,50

3 kinderen - € 44,-

4 kinderen - € 48,50 

5 kinderen - € 53,- 

Bij 4 of 5 kinderen kan het prettig zijn om extra tijd voor het videogesprek in te plannen. 10 minuten extra is mogelijk voor € 7,50. 


Live-video
Ontmoet Sint en zijn leukste Piet op een bijzondere manier. Ga digitaal bij hem op bezoek en vraag Sinterklaas en de Pieten alles wat je echt wilde weten. Natuurlijk weten ze ook wat er over jou in het grote boek staat en kan Sinterklaas vertellen waar de cadeautjes liggen verstopt in huis.

€ 25,- voor 15 minuten

€ 35,- voor 25 minuten (aan te raden bij 4 of meer kinderen)

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier. 

Huisbezoeken

Komt de Pietenbrigade bij jullie langs?
Wat is er nu leuker dan dit samen met familie of vrienden te vieren en uw kinderen te verrassen met een bezoek van Sinterklaas en een aantal Pieten?

Vanaf de landelijke intocht tot 6 december komt Sinterklaas en zijn Pieten van de Pietenbrigade graag bij u op bezoek. Boeken kan al vanaf € 40,- voor 20 minuten!

Neem contact op voor meer informatie via het contactformulier of bel naar +316 - 25538384.

2 Pieten
20 minuten - € 40,-
30 minuten - € 47,50
45 minuten - € 57,50

Sinterklaas en 2 pieten
20 minuten - € 62,50
30 minuten - € 75,-
45 minuten - € 90,-

Incl. snoepgoed & reiskosten in een straal van 10 kilometer rondom Sittard. Uiteraard is een bezoek buiten de straal van 10 kilometer rondom Sittard ook mogelijk tegen een meerprijs.

 

De tijden die gereserveerd worden zijn richttijden. Afhankelijk van het verkeer kan het zijn dat de Sint of zijn Pieten iets later zijn.

Arrangementen

Wij bieden speciale arrangementen aan, meer arrangementen zijn op aanvraag:
 

Kinderfeestjes

Jarig als Sinterklaas in het land is? We maken hiervoor een plan op maat. Ga bijvoorbeeld Sinterklaasvlaggen kleuren en sluit af met een Pietenbezoek.

Het Pietenpepernotenbezoek.

Gedurende een uur zullen twee Pieten op bezoek komen en samen met uw keukenprinsjes- en/of prinsesjes pepernoten bakken. De Pieten zorgen voor alle ingrediënten.

v.a. € 75,- exclusief reiskosten.

Ballonpiet

Deze piet komt gedurende 1 uur op bezoek en vouwt de leukste creaties van ballonnen. Leuk voor kinderfeestjes, intochten of bedrijfsbezoeken.
 

Ballonpilaren

De Sint en Piet ballonpilaren zijn al bij ons te bestellen voor €30,- per stuk.

Wilt u een Sinterklaas en een Piet dan betaalt u slechts €55,-

 

Sinterklaasspellen

Traditionele spellen spelen bij uw bedrijf of organisatie? Voltooi alle spellen en krijg een heus Pietendiploma!